27 mars 2023

Min tisdag

Dagen startade med jobb. Listan med personer att kontakta var rätt så lång men nu är det gjort. Jag skickade även iväg ett mycket spännande mail men vad det handlar om tänker jag hålla på ett tag.
Vid lunch möttes jag och Sofia upp för en promenad. Det blev väl sisådär en fem kilometer där allt möjligt smått och gott avhandlades.  Lite geggigt och grått var det men temperaturen var alldeles lagom.
De där temuggarna som Sofia har vill jag också ha. Perfekta ju för en tedrickare som mig.
Jag, Ida, Samuel + två av hans kompisar hjälptes åt att baka lussekatter. (Alexander ville inte vara med) Jag fattar inte, hur små jag än tycker att man gör dem så blir de ändå gigantiska. Provsmakade en såklart, hur gott som helst men hej ont i magen. Suck, vad tråkigt jag tycker att det är. Jag måste hitta ett recept med glutenfria lussekatter.
Ikväll var jag på en träff om företagande och skatteregler. Mycket kände jag såklart igen efter min tid med Hannadesign men det är aldrig fel med repetition. När jag kom hem ställde jag mig på löpbandet och sprang tio minuter och därefter blev det 20 minuter pilates. Det känns så härligt att vara igång igen. 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Min tisdag

  1. Jag ska ta tag i yogan nu när jag får mer tid i december. Fasiken så stel man blir på en gång när man inte har gjort den typen av träning på bara några veckor… Usch! Det straffar ju sig i all annan träning också. Rörligheten är så viktig 🙂 men tar inspiration från dig och ska ta tag i det som sagt.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: