Nicecream
 1 frusen banan
(jag hade i frysen men annars är det bara att skiva banan och frysa den i ca tre timmar)
Ca 1,5 dl mango
1 nypa vaniljpulver
Grädde
Mixa ihop och servera genast.
Jag valde att servera den ihop med chiapudding.Men jordnötssmör är garanterat gott till med. Det fick dock inte plats, hehe.
Godmorgon fredag! Idag är den första riktigt kalla vinterdagen. 3,1 minusgrader är det ute och frost och dimma ger ett vinterlandskap. Åh, vad jag längtar efter julmysförberedelser och snö! I år har julkänslorna kommit tidigare än vad de brukar. Måste baka lussekatter och pepparkakor med barnen någon dag!  Julklappar och födelsedagspresenter är det också dags att ta tag i. Önskar er en riktigt härlig fredag.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: