Godmorgon och hoppas att du har sovit gott. Det har jag, som en sten, haha. Idag blir måste jag läsa igenom alla mina anteckningar så att jag kommer väl förberedd till kvällens visning. Det kommer bli så galet kul! Jag ser fram mot det jättemycket! Hudvård och aloe vera är fokuset. 
Téet på bilden är så gott och det är ett koffeinfritt örtte.Tyvärr finns det inte i Sverige än men jag hoppas att det snart gör det. Nu ska jag sluta babbla och istället fokusera på dagens måsten. Önskar dig en härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: