29 november 2023

En film avslöjar allt

Eftersom det inte regnar och jag älskar vår baksida med alla löv så har jag gjort dagens magövningar på vår baksida. Så länge det går kommer jag hålla hus där och träna pilates.
Jag kände lite ågren över att jag skrivit på bloggen och instagram om min utmaning. (O)turligt nog har jag skadat min vänstra arm så nu är jag tvungen att stärka min högra sida. Jag kan med andra ord inte smita undan eftersom jag verkligen vill träna, haha. Jag spelade in övningarna som jag gjorde idag:
Plankan
Bentleg teaser
Sidebend
Crisscross
Några statiska magövningar. 
Tanken är att dessa ska kompletteras med andra övningar också och så ska de köras i tre set. Magtortyr med andra ord. Häng på ni också!

Det bra med att filma är att jag ser mina linjer och positioner. Det som känns som en halv evighet just när jag gör övningen är över på ett kick på filmen. Jag behöver hålla positionen längre. Back to basic helt enkelt.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En film avslöjar allt

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: