Ikväll har jag varit på en affärspresentation i lokalen i stan. Caroline skulle hålla själva presentationen och Therese körde startaupp-delen. Jag tog med mig brorsan och vi blev ett ganska stort gäng på sisådär 15 personer.

Caroline berättade sin story och jag har inte hört henne berätta så mycket om sin personliga resa. Hon berättade att när hon var barn så drömde hon om att kunna inspirera andra och att vara en förebild. Men hennes självförtroende har inte varit på topp. Att prata med människor och att prata inför människor var något som hon verkligen avskydde. Men om man verkligen vill något så gör man jobbet. 
Jag blev så inspirerad av hennes resa. Jag kände inte Caroline då när hon började med Forever och kan bara tänka mig den resa hon gjort i personlig utveckling. Det är inte samma person och jag är så tacksam att hon finns i mitt liv.
Caroline – Fortsätt vara den du är. Du är fantastisk, glöm inte det. <3
PS: Det var den bästa bilden på mig, antingen så blundade jag eller så blundade Caroline. Haha, men jag tycker på något sätt att min blick ändå beskriver kvällen så bra. Uppe bland molnen men på ett positivt sätt. DS.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: