”You are most welcome! @hannafialotta I was so happy watching your journey and seeing you how you found a deeper connection to the work- something we all strive for. Thank you for letting me be a part of your journey. And thank you for being part of mine. Can’t wait to see how we both continue to blossom! 🌺🌺” Citat @russopilates
Mitt instagramkonto har präglats av pilates, pilates och så lite mer pilates. Inte så mycket längre men jag har haft med en pilatesutmaning som jag gjort varje vecka. I början hoppade jag över de som jag kände var för svåra men med tiden så utmanade jag mig själv mer och mer. Nu har kvinnan som ligger bakom #matworkchallenge bestämt sig för att hon ska sluta med varjeveckasutmaningar. Lite sorgligt tycker jag, men jag förstår henne för det tar mycket tid. I vilket fall som helst så fick jag en sådan fin svarskommentar på en sak som jag skrev till henne. För en pilatestokig tjej som jag betyder det så otroligt mycket när de där personerna som tränat pilates i sisådär 100 år (nåja… ) kommenterar mitt arbete och ser skillnaden från de allra första bilderna och filmerna och nu. Kvinnor som inspirerar mig att pressa mig ett litet snäpp till!

 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    så härligt med pilates!

    1. avatar

      Ja verkligen! Jag kan inte klara mig utan min pilates. 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: