…. som jag inte kunde sluta läsa. Jag sträckläste inlägg efter inlägg på mobilen. Jag kunde verkligen inte sluta. Det är inte ofta jag hamnar i bloggar som har den dragningskraften jag pratar om. Jag blev så inspirerad och motiverad. Det var hjärta, passion, inspiration, ja allt som jag vill att min blogg också ska innehålla.
Jag pratar om Caroline´s vän Malin. Hon bloggar HÄR. Hon var med i Stockholm i lördags och jag vågade inte säga hej. Det kommer jag lätt göra nästa gång vi möts.
Bilden lånade jag från hennes instagram: @malin.wiik
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Ska gå in och kolla !

  2. avatar

    Det är så härligt när man hittar dom där guldkornen som väcker inspiration.
    Det själsliga är viktigt!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: