När jag springer så tävlar jag inte, jag tävlar bara mot mig själv. Jag är inne i en period när jag verkligen måste övertyga mig själv att ge mig ut och springa. (Att springa på löpbandet är inga problem att motivera mig till) Utöver det så fick jag idag också gå fighten mot en hemsk motvind. Jag och Rickard hade kommit överens om att vi skulle springa intervaller på bana. Fyrahundringar var tanken. Jag velade om jag skulle springa 12 lite långsammare intervaller eller 6 snabba. Det slutade med sex snabba och det var verkligen galet jobbigt. Halva varvet var det tuff motvind som tog mycket kraft från mig vilket också gjorde att jag tappade fart. Men jag är nöjd, det blev ett helt suveränt pass. Ett pass som gav mig det jag behövde i form av endorfiner och flås. Har ni tränat något idag?
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Nej, inte idag. Just nu är det mest "sirap" i skallen, ovanligt hektiskt vecka på jobbet, Freja är sjuk och jag vill bara att det ska bli söndag!
    Bara därför ska jag ut i morgonbitti, jag har fått tillbaka min löparklocka!
    Snyggt jobbat!! Det var ett häftigt intervallpass!

  2. avatar

    Nope, ingen träning här inte mer än någon promenad med hunden eller så… 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: