Många människor är stressade och önskar mer tid. Som har drömmar de skulle vilja leva ut. I samhället är standarden att jobba 40 timmar i veckan i 40 år och få 40% i pension. Inget fel i det men jag kan säga att det är en framtid som jag inte vill vara en del av. Jag vill mer! Jag vill ha en framtid där jag kan vara med min familj utan att behöva oroa mig över ekonomin. Jag vill inte behöva jobba för att kunna leva, inte heltid iallafall.. Jag vill kunna jobba med min pilates utan att känna att jag måste göra det för att få ihop ekonomin. Jag vill kunna ta emot pilateskunder och hjälpa dem att bli starkare och må bättre utan vinstintresse. Nu du flicka lilla, är du visst uppe bland molnen någonstans och svävar, tänker kanske du som läser det här. Men nej, det är en fullt nåbar plan och jag ska dit!

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Tycker inte alls att du är uppe bland molnen utan jag tycker det är väldigt bra mål, jag har liknande mål med i stort sett enda skillnaden att jag vill arbeta med annat än Pilates bara. Vi är allt för stressade nu för tiden utan vettiga anledningar känns det som.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: