7 december 2023

Ostfrallor och en värmande soppa

Igår kväll testade jag ett nytt recept igen, ostfrallor utan gluten i. Jag bredde på smör, skinka paprika och gurka och åt dem ihop med en smarrig och varm potatis- och morotssoppa. Jag var så frusen så det passade bra. Choklad och te skulle sitta fint nu efteråt men orka resa sig från soffan. Jag är så trött nu efter den här dagen.
Du behöver till två frallor:
2ägg
3 msk pofiber
1 msk fiberhusk
1 msk mandelmjöl
1 tsk bakpulver
2dl riven ost
Blanda ihop alla ingredienser (spara ungefär 0,75dl ost till garnering) och låt svälla fem minuter. Lägg frallorna på en plåt med bakplåtspapper. Bred på ostenoch grädda dem i ugnen. 200 grader i cirka 10 miuter. Svalna en kvart innan du skär i den.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Ostfrallor och en värmande soppa

Lämna ett svar

%d