22 september 2023

Pilatesinspiration på instagram

Godmorgon! Hoppas att ni mår bra. Jag har startat dagen med tjugominuters promenad på löpbandet och efter det blev det några pilatesövningar, med och utan boll. Härlig start på dagen. Jag tänkte tipsa om några av mina favoritpilateskonton på instagram.
 
En av de allra första följarna som jag fick när jag började hashtagga pilates var @nancycastiglioni. Hon är helt fantastisk, rör sig med grace, kontroll och får pilates att se så enkelt ut. Vilket det verkligen inte är. Dessutom har hon ett makalöst leende.
Om du vill ha tips och inspiration på pilatesövningar så är dessa konton bra. Vissa är mer avancerade i sin inriktning men det är roligt att titta på och inspireras av.
@cotronepilates
@laurabpilates
@tahlswarepilates
@mickiphit
@thefitlife303
@mywellbalancedlife
@russopilates (tjejen som utmanar varje vecka i #matworkchallenge)
Sen följer jag många, många fler, ingen glömd. 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Pilatesinspiration på instagram

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: