Hej mina vänner! Nu är min jobbhelg över för den här gången och det känns så skönt. Jag har varit så trött. Lite för många tankar har flödat i huvudet. Dock inget negativt utan bara positiva tankar.  Imorse var det bara två grader ute, första gången i år som jag fick skrapa rutan på bilen. Vantar var ett måste. Jag har precis ätit lunch och varvar ner lite. En tupplur i sängen är ju väldans lockande. Det känns dock inte så socialt att gå och lägga mig en stund när Rickards lillebror är här.
Det jag behöver göra idag är att gå igenom september och se hur slutresultatet blev totalt och så måste jag planera veckan så jag vet vad jag ska göra. Imorgon står det bland annat lunchdejt med finaste Caroline på schemat. Mår ni bra?

 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: