Jag kommer inte ihåg vem av föreläsarna som sa något liknande min rubrik. Jag fick så många tankar och allt hann jag inte skriva ner. Det var något som fastnade med just den här insikten. Tanken gör mig rädd. En rädsla för vad jag skulle kunna missa, en rädsla för vetskapen om att livet kan bli väldigt annorlunda beroende på vilka beslut jag fattar.
– Tänk om allt skulle lossna och gå flera steg framåt precis när jag bestämt mig för att lägga av?
– Tänk om det här på riktigt är det som jag ska jobba med och så går jag och ger upp.
– Tänk om det bara är ett pyttelitet steg kvar och så kastar jag in handduken.
Ihop med mitt starka Varför, min envishet, min vilja, min passion och min längtan att arbeta med hälsa så kommer även den här tanken bli en del av min drivkraft och det som driver mig framåt och fortsätta kämpa för det som jag tror på.
Det är så många som ger upp innan de verkligen gjort allt de kan. Som tänker att ”jag har ju försökt iallafall” eller ”jag gav det en chans”. Men om man ger upp varje gång det inte går som man tänkt sig eller varje gång man stöter på hinder så kommer man inte göra annat än just det att ge upp. Jag tänker inte vara den där personen som ger upp. Jag tänker vara den personen som använder motgångarna till en styrka och drivkraft istället. Som inte låter rädslan bryta ner mig! Det jag drömmer om ska en dag bli verklighet! Ni får mer än gärna hänga med mig!
Berätta gärna vad ni drömmer om! Vad skulle ni vilja göra om till exempel pengar inte var något hinder. Om ni fick välja helt själva och ingen annan bestämde åt er.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: