Minns ni de här bilderna? Jag och Rickard hade galet kul när jag skulle försöka lära mig att stå på händer. Det har kanske inte gått sådär jättebra med det projektet.  Precis som jag gör upp en plan med min Forever-verksamhet måste jag göra samma sak med träningen.
Träningsveckan har varit super. Intervaller på bana med Sofia, simning med Frida, promenad med Moa, 240 minuter fotboll där jag verkligen gav allt och så en 6,5 kilometer promenad.  

Det finns ett par saker som jag saknar däremot. Parträningen med Rickard, till exempel. Det är ju så kul att utmana sig själv och varandra. Miin pilates saknas också. Imorgon blir det ett morgonpass pilates, 50 minuter. Inga undanflykter! Det är perfekt att träna pilates på morgonen när jag är som stelast.
 I fredags gick jag emot mina principer och allt som är bra för min mage. En nattkollega hade bakat en suveränt god äpplekaka som jag fick för mig att smaka på. Vad händer? Jo, det blev en snöbollseffekt. Jag tappar det helt så nu har jag en mage i obalans, ett sötsug, ja inte bara sötsug utan ett sug efter allt och en dålig känsla i kroppen. Inte dålig känsla som tjockångest utan det känns bara blaha. Det positiva är att jag inte tappade träningen iallafall. Det hade varit riktigt illa. Jag har sagt till Rickard att veckan som kommer nu blir det ingen pasta alls, nolltolerans vad gäller gluten helt enkelt. Verkligen nolltolerans och så ska jag försöka dricka vatten istället för te.  
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Går ungefär lika bra för mig med handståendet…
    Och jag känner igen den där snöbollseffekten – så himla typiskt! Men du är snart tillbaka på banan igen!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: