Har ni tänkt på hur många människor det är som vill ha en förändring och vill ha ett annat liv än det de lever? Det har jag. Jag har pratat med så många personer om drömmar och mål. Jag har läst om så många och i stort sett alla vill leva ett annat liv än det de lever. Jag tycker det är sorgligt, att så många egentligen vill något annat, att så många är missnöjda.
Vad är det då som gör att det bara stannar vid att acceptera läget och inte försöka göra en skillnad. Jag har några teorier.
1. Trygghet –> Man vet vad man har men inte vad man får.
2. Ekonomi –> Räkningar ska betalas. Mat ska sättas på bordet och har man barn finns det alltid hål att stoppa pengarna i. Det är svårt att hitta nytt jobb.
3. Rädsla –> Det är läskigt att testa nytt. Man måste våga sig ur sin komfortzon.
Men tänk om det faktiskt finns en väg, en väg till att nå dit man vill. Oavsett om det handlar om frihet, ekonomisk frihet, frihet att välja vem man vill jobba med, kanske drömmer man om ett eget företag. En väg som inte kommer vara motorväg. Det kommer komma hinder och man kommer fundera över om man valt rätt väg. Men om man står pall så kommer det vara värt det i längden. För det kommer ge så otroligt mycket mer än  vad motgångarna kostat.
Är du intresserad och vill veta mer om vad jag arbetar med? Maila hannaspilates@outlook.com
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Ja det är sorgligt. I många fall tror jag även en del inte vet. helt enkelt för att de inte "har tid" varken att känna efter eller ens fundera. Inte förrän det gått för långt och man blir "tvungen". Sorgligt det med förstås. 🙁 Sen är det så himla mycket man "kan" göra så det blir svårt att välja bara för den sakens skull. 😉

  2. avatar

    Jag vill inte jobba med något annat än jag gör, men jag vill verkligen göra större skillnad på jobb och hemma. Så jag vill definitivt förändra mitt liv – min fritid och vad jag fyller den med framför allt.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: