Åh, har det inte varit en alldeles underbar septembermånad. Det har mer varit sensommar än höst, hur underbart är inte det. Den här sista veckan har det verkligen varit typiskt höstväder med varmt på dagarna och iskalla kvällar.
I onsdags till exempel så var jag, Rickard och en annan domare ute och dömde DM-finalen i pojkar 19. Åtvidaberg kom med många av sina a-lagsspelare som gjorde att tempot blev ruggigt högt men det var helt galet kul. Under matchen kände man inte det men det var verkligen en kall kväll. Så där så jag nästan (men bara nästan) ville ha vantar på mig.
I helgen har jag också dömt fotboll, igår herrar division fem som domare. En leva- eller försvinnamatch där det var tufft spel och lite tugg men jag är nöjd med min insats. Idag assisterade jag herrar division fyra där ena laget hade chans på att säkra seriesegern och också gjorde det. Det var nog årets snällaste divisionfyramatch. Jag kan inte fatta att nästa helg är serierna slut och ytterligare en säsong har gått. Efter nästa helg har jag DM-finalen i flickor 19 kvar att döma. Som det ser ut nu blir det ett helt tjejteam. Det ska bli riktigt roligt!
Annars har jag passat på att ta långa sovmorgnar den här helgen, har verkligen känt hur mycket kroppen behöver det och ätit riktiga gofrukostar. Chiapudding, jordnötssmör, frukt, kvarg och mörk choklad i mängder. Det har verkligen varit en riktigt gohelg där jag tankat massor med energi.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Vad roligt att du har dömt matcher och vilka goda frukostar du har ätit 😀 Kram

 2. avatar

  September är en av mina favoritmånader 🙂

 3. avatar

  Ja, än är det lite värme kvar i luften på dagarna märkte jag idag, efter en vecka på Karpathos..där det dock var ännu varmare!
  Skönt att du haft en vilohelg med god sömn och go mat!

 4. avatar

  Tiden går så snabbt…. Tre månader till julafton! Kram

Kommentera

%d bloggare gillar detta: