5 december 2023

Det handlar inte om att sälja

Idag har jag varit hos F, vi har inte setts på sisådär tio år. Hon bor i ett mysigt litet radhus med man och två barn. F:s lilla dotter är nästan lika gammal som Ida.
Vi hade hur mycket som helst att prata om, hon bjöd på nybakta scones (hej magont… men jag ville så gärna ha). Det är ju så gott med massor av smält smör, ost och gurka. Mums! Jag presenterade även företaget och det är bara att konstatera att jag behöver inte öva mer. Jag kan det nu!

F bor i samma område som mina föräldrar så efterå jag åkte dit en sväng också och lämnade en aloe vera dunk och vi pratatade hälsa.
Pappa skojade friskt med mig om att vara säljare och att få folk att handla produkter. Under tiden jag pratade med pappa så hände något. Orden bara kom av sig själv, orden förstärktes av gester och kroppsspråk. Jag behövde inte tänka, företagsidén kunde förklaras på ett enkelt sätt. Jag kunde förklara hur jag önskar att arbeta med Pilates och Forever. Jag visade ett hjärta och en passion som jag knappt vissste själv att jag kunde. Att berätta på det här sättet alltså. Jag har vetat såklart att det här är viktigt för mig men det blev ännu starkare när jag pratade med pappa. Tänk om jag kunde få fram den här känslan varje gång jag pratar med någon! Det är så att när man verkligen pratar från hjärtat så når man ut på ett helt annat sätt. Ett konstaterande återigen är att det handlar inte om att sälja utan om att inspirera och motivera. Inspirera och motivera med ett hjärta för uppgiften!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Det handlar inte om att sälja

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: