Det finns fler användningsområden för min aloevera. Den här drinken serverar jag på mina hälsoochspakvällar, en välkomsdrink som är fräsch och nyttig. Drinken blir godast om man gör iordning den några timmar innan. Is är även väldigt gott att komplettera med.

Du behöver:
Ca 3 dl Aloevera gel (naturell)
1 Citron
1 Lime
Ett gäng myntablad (citronmeliss funkar också.) 
Ungefär 7-8dl Loka crush (jag varierar mellan hallon och jordgubbssmak)
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Låter fantastiskt gott

 2. avatar

  Måste provas!
  P.S Jag har just nu två tävlingar på bloggen där du kan vinna lyxiga duschprodukter och ett superfint kaffekit. Var gärna med:
  http://adaras.se/pagaende-tavlingar/ 🙂

  1. avatar

   Prova gärna. Men köp inte aloe vera från affären utan köp äkta vara. Den absolut bästa på marknaden är Forevers. Den säljs dock bara via oberoende återförsäljare. (Till exempel jag. )

 3. avatar

  Nej åh det här vill jag prova göra!!

  1. avatar

   Det tycker jag. Se bara till att du inte köper från mataffären utan se till att det är riktig vara. Till exempel Forevers aloe vera som är den absolut bästa på marknaden.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: