29 maj 2023

En lista om mat

Jag har hittat en lista igen som jag ville fylla i. Den här gången om mat. Det där med listor är ett bra sätt att skriva personliga inlägg för det blir automatiskt att man berättar lite runt. Listan hittade jag hos Engla.
Favoritsallader: Kebabsallad med massor med dressing. Eller en med färska, handskalade räkor och avokado.
Tre saker du inte vill ha på pizzan: Banan, musslor och ägg.
Äter jag hellre hemma än på restaurang: Känns lite härmigt men kommer inte på något annat än tacos. Det går inte att äta på restaurang. 
Favoritdessert: Choklad! Och pannacotta.
Något du skulle kunna äta varje dag: Kvarg i alla dess varianter med smarriga tillbehör. Helst med nötter och jordgubbar.
Det lagar jag helst nu för tiden: Kyckling med jordnötssås. Tänker på det helt seriöst varje dag.
Godaste frukten: Jordgubbar! Lätt alltså. Men bananer vill jag också ha, då i bananpannkaka eller återhämtning efter träning. Äpplen är inte helt fel det heller och då med mitt älskade jordnötssmör. Och nektariner!
Frukt i mat: Ja! Brukar ibland göra en kycklinglåda med bacon, lök, svamp och ananas. Det ska vara massor med curry och grädde och det är helt galet gott.
Något du tycker om men inte äter så ofta: Lax
En kötträtt du tycker om: Mammas marinad och pappas grillade kött till mammas potatissallad. (Nu skulle jag vilja använda den där hjärtsmileyn)
Vad äter jag helst till frukost: Jag varierar mellan chiapudding, paleogröt eller bananpannkakor.
Bästa matkulturen enligt dig? Jag har lite svårt att vidga mina vyer. Vill helst äta det som jag vet är gott sedan innan för jag vill inte bli besviken. Svarar därför thai. Men jag och Rickard var på en indisk restaurang i Göteborg för en massa år sedan och det var helt galet gott. Naanbröd alltså….

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En lista om mat

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: