”Hej,
ny läsare här. Tycker det var bra med steg för steg foton på träningen med pilates boll, det kändes generöst. Kroppshets etc är ett så svårt ämne, för någon är det sporrande och för en annan tvärtom – det vitkigaste är väl att du kan stå för det du skriver. Sen kan jag väl reagera på att det inte är så ”ödmjukt” men jag vet också att det beror på min egen bakgrund där livet bjudit på för många hårda smällar. Jag tror heller inte att du menar att folk ”bara ska ta och rycka upp sig” men jag kan förstå om den som lever med svärta ser det så. Var sann mot dig själv. Skriv om det du tycker om.”
Jag fick en kommentar i natt som jag började att skriva ett svar på men så kände jag att kommentaren får ett eget inlägg istället. En intressant och tänkvärd kommentar som jag blir glad över att få för jag vill ändå få respons på det jag skriver. Jag skriver alltid utifrån mig själv och mina upplevelser och det som är inspirerande för mig. Jag skriver det som jag vet att jag kan stå för i alla lägen. Det som känns minsta tveksamt skriver jag inte om, just för att jag vill att det ska vara byggt på en ärlig grund. Jag vill aldrig komma med några pekpinnar om att man ska göra si eller så.

 Det är många människor som vill ha förändring i sitt liv. De vill ha bättre hälsa, komma igång och träna, kanske hitta kraften och motivationen till att ta tag i att hitta ett annat arbete som de trivs bättre med osv. Mina inlägg kommer av en ärlig vilja, längtan och passion att ge något till andra människor. Jag har inga baktankar med mina inlägg, det handlar enbart om inspiration och motivation för den som vill. Den som känner att mina tips inte är något för dem behöver inte ta åt sig.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: