– Jag stötte på ett klipp på Youtube med rubriken ”You are not depressed”. Spännande, eller hur? Det tyckte iallafall jag och klickade mig snabbt in på klippet för att se. Kontentan av det korta klippet var att man kan känna sig deprimerad men att man är inte sin sjukdom. Givetvis bombarderades kommentarsfältet av de som tyckte han var dum i huvudet som påstod en sådan sak och en liten klick som dels kände sig hjälpta och en  klick som förstod att det handlade om att man inte är sin depression. Spännande tankesätt tycker jag. Det går hand i hand med det jag tror på: att även om man har en svår sjukdom så kan man fortfarande känna att man har hälsan. Hälsa på så sätt att man ser det man kan göra och får livskvalitet trots eventuell sjukdom.
– Nu kommer jag säkert provocera lite men jag förstår inte hur man inte kan värdesätta sin hälsa. Att man  bara kör på med dåliga matvanor och obefintlig motion. Att vissa tycker att man hälsohetsar när man skriver om träning och bra mat förstår inte jag. Vissa kan säkert få ätstörningar och ortorexi av att matas dagligen med träning och kost. Men osunt leverne anser jag påverkar lika mycket fast åt andra hållet.  
– Den här veckan har jag fått så många nya idéer och tankar att jag har inspiration för dagar framåt.
– Jag kommer köra igång en C9-grupp i oktober så det håller jag på och planerar inför. Den här gången ingår även ett träningsprogram i samarbete med RK:s kondition och styrka. Hur bra är inte det!
– Klädbeställningen till barnen blev både en flipp och en flopp. Flopp på så sätt att jeansen till Samuel var alldeles för stora. Flipp för att både jag och Rickard kan ha jeansen (storlek 164 från barnavdelningen…. )
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Tack för att du kikade in på min blogg.
    Intressant inlägg det här. Visst ska man kunna må bra trots att man mår dåligt. Men vissa är i så dåligt skick så de behöver nog lite hjälp att komma på fötter först innan de kan ta det till sig.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: