Har du en liten elak röst i huvudet som kommer med små ”bra” tankar om allt möjligt. Som får dig att tvivla? Som får dig att tro att det du gör eller hur du är inte är bra nog? Det har jag. Därför har jag valt att ta avstånd från det som triggar dessa tankar mer. För mig kommer det innebära:
– Sluta jämföra mig med andra
– Undvika vissa bloggar som jag läst i några år.
– Undvika vissa diskussioner
– Inte googla saker. Enligt Google är minsta lilla symtom tecken på dödlig sjukdom.
– Inte klicka på ”skandalrubriker” (som kommer upp genom ovan nämnda punkt)
Jag har blivit bättre på att inte lyssna jämfört med hur jag var förr. Mest snälla tankar fyller mitt huvud men så kommer de där små nålsticken. Som idag när jag visade Caroline en grej och sen nu för en stund sedan när jag läste en blogg. Nålstick från personer som tror att de kan saker om ett ämne som de inte alls har koll på. Nej, jag ska fylla mitt huvud med det som är bra. Det som bygger upp mig, inte det som trycker ner!
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Bra lista och man ska unvika sådant som ger dålig energi!

  2. avatar

    Det låter som en plan. Att omge sig av det som ger energi istället för tar.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: