Igår åkte jag och Caroline upp till Stockholm med två andra tjejer för utbildning. Jeanette Magnusson pratade hudvård, Ronny Kvist pratade om kost och näring, hur man får en bra balans och Torun Nordskaug pratade om kosttillskotten.
Föreläsningen om kost som Ronny hade var den som väckte mitt intresse mest. Visste ni till exempel att maten vi äter idag inte längre har samma sammansättning av näringsämnen som den hade för fyrtio år sedan?  Hans föreläsning väckte många tankar som gör att jag vill förändra mitt sätt att tänka kring mat ännu mer än vad jag redan gjort hittils. Jag har även fått en annan trygghet, en stabil grund att stå på kunskapsmässigt. En grund som gör att jag kan känna mig ännu mer trygg med valet att jobba med Forever.

 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: