En blogg som jag verkligen gillar, det är Underbara Clara. Igår läste jag ett inlägg där hon tagit in rönnbärskvistar och det var såg så vackert och höstigt ut så det ville jag också ha. De pryder mitt köksbord så fint. Vad ska ni göra idag? Själv ska jag ut och döma fotboll, som domare i herrar div 5. Det ska bli kul! 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Vilket sammanträffande 😀 Jag skrev i mitt inlägg imorse att jag skulle ut och plocka rönnbär och dekorera med här hemma 😀 Jättevackert med rönnbär 😀 Hoppas du får en fin dag!
    Kram <3

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: