Dagen startades med brunch på IKEA och därefter storhandling av mat. Vi handlar i stort sett alltid tillsammans. Hur gör ni? Nyfiken i en strut….
Filmat ett klipp till instagram. Kolla in @hannafialotta
Mellanmål: chiapudding med soyghurt, jordgubbar och blåbär. Helt galet gott.
Det är Rickards födelsedag idag. Han ville inte ha något men jag ville shoppa något ändå. Det blev ett par blåmönstrade löpartights.
Rickard ville ha potatisgratäng och den blev så god! Godaste jag nånsin gjort och det dumma är att jag kommer inte ihåg vilka kryddor jag hade i. Till efterrätt blev det en smarrig ananaspaj. Det blev en riktigt mysig dag med min fina familj.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Grattis i efterskott! Och mat handlar jag, för det mesta.

 2. avatar

  Vi handlar sällan tillsammans. Jag är mer av storhandlartypen som planerar och köper mycket. Min sambo är mer kompletteringshandlartypen. Det är perfekt för då handlar jag på helgen och han på veckorna 🙂

 3. avatar

  Vi handlar nog oftast tillsammans. Det är bara om det behövs något lite som vi glömt som vi handlar själv på väg hem från jobbet eller liknande.

 4. avatar

  Ja vilken fin dag! Vi storhandlar typ aldrig. Blir det som behövs i någon av våra butiker i närheten. har superbra både Ica och Coop. har ingen bil så det är väl ffa därför. 🙂

 5. avatar

  så härlig dag!:)

 6. avatar

  En sådan trevlig dag =D

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: