Jag älskar köttfärssås. Med basen vitlök, gul lök, soja, köttbuljong, chilisås och så Keldas milda tomatsoppa kan det inte bli annat än gott. Jag försöker i så stor utsträckning som möjligt äta glutenfritt och Ica´s sojabönspagetti är riktigt god.
Jag har tränat ett pass ikväll med fokus på explosivitet. Men alltså vissa övningar. Jag har skrivit förut om min dåliga koordination och den blir så uppenbar när jag ska prova nya saker. Däremot när jag får in snitsen kommer övningarna verkligen att ge hur mycket som helst. Har du haft en bra dag?
 
 
 
 
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Åh så gott, älskar också köttfärssås! 😀 Vilket bra tips med sojabönsspaghetti dessutom! 🙂

  1. avatar

   Kul att du gillar det!

 2. avatar

  Pasta och köttfärssås är en av mina favoriter. Sedan kan man ju göra så mycket med köttfärs. Ha en fin dag. Kram Annika

  1. avatar

   Tack detsamma!

 3. avatar
  säger:

  Mums så gott de där såg ut!!<3

  1. avatar

   Det är godare än vad det ser ut! 🙂

 4. avatar
  säger:

  Vad gott!!

 5. avatar

  Ser gott ut!

 6. avatar

  Va smart att blanda i Keldas soppa. Det har vi aldrig provat. Det ska vi göra nån gång. Tack för tipset

 7. avatar

  Köttfärssås är gott verkligen! Jag brukar använda ICAs finkrossade tomater m basilika, lök, touch of taste kalvfond, tomatpuré o lite vatten samt salt o peppar. Så gott!
  Tycker om de där olika pastasorterna som innehåller minde kolhydrater (och gluten givetvis). Konsistensen är bra på dem.

  1. avatar

   Låter riktigt gott det med!

 8. avatar

  Jag älskar också köttfärs och det där ser riktigt gott ut! <3 Kramis

  1. avatar

   Tack för kommentaren. 🙂 Kram

 9. avatar

  Men mums så gott

 10. avatar

  Instämmer hel och fullt! Vem kan inte älska köttfärssås liksom?? =)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: