29 november 2023

En förklaring till min header

Har du någon gång funderat över vad jag egentligen menar med texten på på min header? En första tanke jag kan tänka mig är att man tänker att det handlar om träning och att träning är viktigt för att vara lycklig. Andra kanske till och med ser texten som provocerande och blir irriterade. 
Texten är ett citat från Joseph Pilates bok ”Return to life through contrology” och betyder: ”Fysisk välbefinnande” är den första nödvändigheten för lycka”.
Den handlar alltså inte om träning i första hand som man kanske kan tro när man ser ordet fitness utan det handlar om att må bra i sin kropp. Att hitta balansen mellan sömn, motion och mat och att det är det första som behövs för att man ska känna lycka. Jag tänker att man alltid måste gå till sig själv först ”vad kan jag göra för att förändra min situation och må bättre” då man inte kan förändra andra människors beteenden utan bara sitt eget. Så, att må bra i sin kropp är superviktigt för att kunna vara lycklig. 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En förklaring till min header

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: