30 mars 2023

En ledig dag har nog aldrig varit så efterlängtad

För ett år sedan idag var det varmt och skönt. Vi hade plockat fram utemöblerna och kunde sitta och njuta av solen och en iskall smoothie. Idag är det sex plusgrader, himlen är grå och det regnar. Jag är glad över att jag inte behöver gå ut mer idag. Visst låter jag positiv men jag är så galet trött. Jag är så där trött att jag skulle behöva tandpetare för att hålla upp ögonen. Eller nu överdriver jag en aning…Att döma cup och vara iväg fyra dagar och sedan komma hem och direkt jobba ett delat pass plus två dagar till tar verkligen på krafterna. Jag är ledig imorgon och jag ska verkligen njuta av varje minut.
Imorse snoozade jag i godan ro och när jag väl kommer upp ur sängen slår det mig att jag börjar en halv timme tidigare än vad jag tänkt mig. Då blev det fart på benen ska jag säga. På med lite smink och så käka frukosten som jag förberett: overnightoats med mango. Mår du bra?
 
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En ledig dag har nog aldrig varit så efterlängtad

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: