Det blev en härlig hemmadag med mycket utevistelse. Vi gick ut till basketplanen vid barnens skola och lirade en match med barnen. Rickard fick sig några skratt då min bollkänsla är lika med noll. Men kul hade vi och att det blåste rätt så kallt kändes inte när vi spelade. Härligt att umgås med familjen så här spontant. Det behöver inte vara så märkvärdigt.
Puss älskling! <3
Dagens lunch, räkor och ris. Det är jättelänge sedan som vi åt det och det är ju så gott och enkelt. Koka ris enligt anvisningar och under tiden skär paprika och lägg i en skål med lite olja, curry och paprikapulver. Ställ in i mikron och värm på full effekt i fem minuter. Skär under tiden tomat och när paprikan är klar så tillsätt tomat, grädde, mer curry, salt och cayennepeppar. Lägg i räkorna i såsen precis innan servering. Hur gott som helst.
Min kvällsmat: lax, spenat och zucchini. Hur fotar man spenat så det ser gott ut? Min spenat ser typ ut som alger…. Mycket godare än vad det ser ut.
Oups, jag skulle ju vila idag…. Det blev visst ett intervallpass på bana med en domare som skulle springa löptest. Det kändes inte ansträngande alls utan bara en feelgoodrunda.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Härligt med mycket utevistelse

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: