25 mars 2023

Första april

Den här dagen startade grå, regnig och trist men vädret blev riktigt fint. Jag mötte upp en nyinflyttad damdomare och tittade på en träningsmatch som LFC spelade mot ett norsk topplag. Solen sken och på arenan blir det fort varmt när solen ligger på. Det var verkligen härligt. Ena sidan på arenan är en byggarbetsplats då det ska byggas bostäder där.
När jag kom hem ställde jag mig på löpbandet en stund men efter tre kilometer kände jag att det inte var någon bra idé. Istället promenerade jag fem kilometer i rask takt utöver tre kilometer löpning. Nu ska jag vila fram till min match på tisdag. Så dumt att jag gjorde så där men det kändes ju bra.
Jag och Rickard gick ut en sväng med Alexander och Ida. Alex byggde sandslott och Ida ville gunga och gå balansgång. Supermysigt var det. Nu är kvällsmaten intagen och barnen ville titta en stund på Bamse. När de har gått och lagt sig tänkte jag duka upp jordgubbar som jag köpte förut. Spanska, men de får duga. Jag är inte så jättesugen på godis så hoppar det den här veckan. Det blir filmmys senare, ”Trainwreck” blir det. Har ni sett den?
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Första april

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: