7 december 2023

Fredag

Foto: Jonas Hansen
Godmorgon och hoppas att du mår bra. Jag mår toppen! Känner mig pigg, glad och utvilad så det känns som en bra start på helgen. Jag ska jobba hela helgen så det blir inget softande direkt.
Bilden ovan är från eventet igår. Kul att ha blivit fångad på bild och dessutom se vettig ut medan jag springer, hehe.
Ikväll ska jag döma match igen och det ska bli kul. Håller tummarna att det soliga vädret håller i sig. Det får gärna bli lite varmare dock. Nu är det två minusgrader ute. Hoppas att du får en riktigt härlig fredag!
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Fredag

  1. Ja, jag såg bilden på instagram. Kul med löpgrupp-pass. Jag vilar mina ben lite mer, men på tisdag drar det igång igen.

Lämna ett svar

%d