Vad härligt det är med fredag. Det är min enda lediga dag den här veckan så jag ska verkligen njuta. Ida har påsklov nu så jag tänkte att hon och jag skulle ut i trädgården senare och rensa i rabatterna. Det märks om hon också tycker det är en bra idé, haha. Tidigare i veckan fick jag en notis på Facebook om att det var fem år sedan som vi fick besked om att vi skulle få flytta in i vårt lilla hus. Fem år alltså, tiden går fort.
Andra planer är att riva av ett intervallpass (yay). Det behövs lite mental pepp idag. Fyra * åtta minuter i ett tempo som är allt annat än njutbart.
Det kommer bli rabarber i år också.
Och jordbubbar, men de får jag visst nästan gräva fram, hehe. Ha en härlig fredag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Så härligt med trädgård!
  Jag arbetar med park och planteringar på jobbet, så jag blir ju lite mätt på det. Men på min lilla uteplats så är det ganska mysigt att pyssla med blommor och så! Snart dags att göda gräsmattan 🙂

  1. avatar

   Jag längtar efter att plantera i trädgården. Idag tänker jag dock inte gå ut, hehe. Det blåser full storm… 🙂

 2. avatar

  Underbart med fredag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: