5 december 2023

Hemma en sväng

Igår efter jobbet tog jag en två timmar lång tupplur för att vara pigg i kroppen och klar i huvudet för att döma fotboll på kvällen. Jag och mitt team var i en riktig idyll. Älskar att komma ut på landet och döma matcher. Det blir en en annan känsla på något sätt. Vi gjorde en riktigt bra match igår. Fotbollsglädje i allra högsta grad!
Tupplur och match – den kombinationen gjorde att jag inte kunde somna igår kväll. Sista gången jag kollade på klockan var den kvart över två. Trött tjej idag med andra ord. Jag är hemma några timmar nu innan det är dags att åka tillbaka till jobbet vid fyra. Jag och en kollega hade en improviserad sångstund för de boende vilket var mycket uppskattat. Det behöver liksom inte vara så märkvärdigt.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: