Jag är svag för vaniljyoghurt. Särskilt med svenska jordgubbar en varm sommarmorgon. Gärna med en skiva falu rågrut med smör på. Idag testar jag en vegansk variant på vaniljyoghurt. Den här yoghurten smakar inte som min favorit: Arlas vaniljyoghurt utan mer som köpt och färdig vaniljsås. Ihop med banan och pumpafrön är det en god frukost. Den slår dock inte vanlig vaniljyoghrt. Jag kommer mer och mer in på det här med vegetarisk kost, iallafall till frukost och så smyger jag in vegetariska rätter till mig iallafall någon dag i veckan. Till barnen är det svårare. De vill gärna ha sin pasta men jag ger inte upp. Vegetarian på heltid vet jag dock inte om jag kommer kunna bli.
 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Kul att ge det ett försök och testa på

 2. avatar

  sv: ja, det är superkul att köra på motorvägar!
  Jag försöker faktiskt också börja äta mer vegetariskt! Jag tycker faktiskt att det mesta är jättegott, men sen gäller det ju att skippa de där goda chicken nuggetsen på donken eller annat kött man älskar för att kunna bli vegetarian på heltid haha! 🙂
  Jättefin blogg har du! Ha en bra söndag! <3

 3. avatar

  Har oxå provat den, är supergod 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: