Jag tycker om alla årstider och jag älskar hösten med alla dess färgskiftningar. Något jag däremot inte tycker om är hur det blir mörkare och mörkare för varje kväll som går. Solen går ner tidigare för varje dag och när jag sitter ute så står solen så lågt att det inte hjälper att fälla upp parasollet. Den mörka tiden är så lång och sommaren tar slut i ett kick. Den här tiden på året blir jag alltid illa till mods. Sorgsen och känner på något sätt en stor saknad. Jag vill inte att det ska vara slut redan. Jag och familjen har haft en fantastisk sommar med mycket familjetid. Vi har utforskat Östergötland och sett många spännande ställen så jag klagar inte på sommaren i sig. Den tar bara slut för snabbt.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag tände faktiskt ljus för första gången ikväll. Mysigt men känner mig inte redo för hösten än.

 2. avatar

  Jag håller med, mörkret kan ju kvitta!

 3. avatar

  Verkligen så tråkigt nu när det blir mörkare 🙁

 4. avatar

  Håller med tar slut fort 😫 Även om hösten är mysig !

 5. avatar

  Önskar jag hade gillat hösten mer än vad jag gör… Hade helst velat ha sommar året runt :/ Håller med om att det nästan känns… sorgligt. Att sommaren redan är förbi.

  1. avatar

   Sommar året runt hade verkligen inte varit dumt.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: