Godmorgon! Sitter vid köksbordet och dricker en mugg te. Det här teet med smak av bland annat mango och passionsfrukt är en av mina favoriter. Jag och Rickard ska alldeles strax åka till min pappa och öva på några sånger som vi ska sjunga tillsammans på ett möte på söndag. 

Jag var och gav blod igår. Jag har skjutit upp det i flera månader eftersom det inte passar in i mitt tränings- och fotbollsliv. Dock så ringde de från Blodtappen i förrgår och undrade om jag kunde komma in då det var brist på just min blodgrupp. Det känns bra att kunna hjälpa till. 

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    så bra utav dej då det verkar vara blodbrist lite varsans just nu … fin blogg

  2. avatar

    Härligt! Bra att du kunde ställa upp!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: