Något som jag tycker om att göra är en shot med ingefära, lime och honung i. Den känns verkligen uppfriskande att dricka. Alexander kom och undrade vad det var som luktade pepparkaka. Det blir en härlig doft i köket.
Du behöver
1 liter vatten
1 lime
Några bitar ingefära
Ca en tesked honung
Jag kokar upp alla ingredienser och låter det sedan svalna. Jag silar av bitarna och ställer sedan in det i kylskåpet. Den här shoten tycker jag är ett perfekt komplement till min aloevera.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Perfekt för ett fortsatt välmående! 😀

 2. avatar

  Mm gott

 3. avatar

  Låter gott och uppfriskande

 4. avatar

  brukar också ta ingefära shots, tycker det håller mig frisk och är uppfriskande 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: