Det är bara sisådär femton grader ute men jag sitter ute och äter min frukost. Njuter av att solen skiner och att himlen är klarblå. Det känns som att det är bäst att passa på för vem vet hur länge till det är fint innan det vänder på riktigt. Jag hoppas dock på en riktigt fin och varm sensommar/höst. Barnen är i skolan och vid två börjar jag jobba. Jag tänkte inte göra särskilt mycket innan dess. Jo, ett träningspass tänkte jag köra. Förra veckan dömde jag fotboll varannan dag så det blev ingen annan träning än pilates, stretch och såklart armhävningar. Det går framåt kring det iallafall så det känns bra. Önskar dig en härlig dag!
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Visst är det extra skönt dessa soliga sensommardagar och man vill verkligen ta dem till vara. Härliga bilder hos dig som piggar upp.

  1. avatar

   Ja de är ljuvliga. Jag vill ha fler sådana dagar.

 2. avatar

  smarrigt och mysigt de ser ut =)
  ha en bra dag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: