30 mars 2023

I parkourparken

Funderade över om jag kan göra explosiva övningar på den här höjden. Kom fram till att det är för högt….
Och det här är för lågt…..
Häromdagen så åkte vi hela familjen till parkourparken. Det är en jättebra plats här i stan. Man kan träna allt egentligen. Både löpning, styrka, klättning, you name it. Det är egentligen bara sin egen fantasi som sätter gränserna för vad man kan göra där.
Skutt, skutt! Samuel hade med sig en kompis dit och lite senare kom även två andra kompisar. De går på parkour och lär sig mycket om säkerhet och att landa rätt så de gör ingenting de inte klarar av. (Dock så är det Rickard som hoppar här. 🙂 Jag ger mig inte på att hoppa från den höjden.) Det var en löpargrupp som tränade tillsammans och de tittade med stora ögon på allt som pojkarna hittade på. 
Wihoo!!!
En kul dag var det iallafall!
 
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: