Bilden har jag snott från Saras blogg
Jag scrollade igenom flödet på instagram och jag hittade ett riktigt bra instagramkonto vilket ledde mig vidare till att kika in på hennes blogg. Och vad jag lusläste, jag kunde inte sluta. Träning och hälsa utan vikthets och press. Fokus på balans och verkligen att må bra inifrån och ut. Så mycket matnyttigt! Jag har börjat avfölja konton på instagram som fokuserar för mycket på viktnedgång då det stressar och pressar mig så att hitta hennes blogg var som att öppna julklapparna på julafton. Kolla in Fitnessfeministen. Du kommer inte ångra dig.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Jag älskar hennes inlägg "Personliga tränare, era klienter är inga skyltdockor". Det spelar liksom ingen roll hur smal du är, eller hur vältränad eller hur nöjd för övrigt.. "Fitnessmodellerna" på instagram kan få vem som helst att må dåligt!

  2. avatar

    Åh, en blogg just i min smak! 😀

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: