Imorse möttes jag och Sofia upp för en morgonpromenad. Totalt blev det åtta kilometer i omväxlande soligt och molnigt väder. Ett minus är att jag fick håll, det kändes lite otippat att få det på en långpromenad. Trots håll blev det en härlig promenad.  

Dessa två tröjor som jag har på mig på bilderna fyndade jag på Lager 157 igår. Den vita sportiga tröjan kostade endast 40:-. Det var ett riktigt kap tycker jag. Den fanns även i blått. Först var vi på Stadium outlet och jag höll länge i ett par tights men hängde tillbaka dem. Jag behöver ju egentligen inga fler tights.  Får se om jag klipper dem vid ett senare tillfälle. De var ju så snygga! Samuel fick ett par skor som han kan använda när han ska träna parkour.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Supersnygga!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: