I förmiddags var jag ute i skogen och sprang sex kilometer. Jag hade fart i benen och passade på att utnyttja det. Innan jag sprang hem så stannade jag till vid utegymmet och gjorde några övningar för magen och explosiviteten. Rickard sprang några varv i sitt tempo och när vi var klara sprang vi hem. Det blev ett riktigt bra pass. 

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  härligt!

 2. avatar

  Härligt med spring i kroppen 🙂

  1. avatar

   Ja, jag blir så glad de dagar jag har den känslan. Jag har bra kondition men vissa dagar är det jobbigt att bara springa en kilometer. Dagsformen är så viktig.

 3. avatar

  Bra jobbat! 😀 Kramis

  1. avatar

   Tack fina du! Kram 😀

 4. avatar

  Va härligt! Det finns inte mycket som slår en skön springtur 😀

 5. avatar

  så¨härligt, slutar de regna idag ska jag också passa på med en löprunda =)
  kram

  1. avatar

   Äsch, spring ändå. 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: