7 december 2023

Löpning och styrka

I förmiddags var jag ute i skogen och sprang sex kilometer. Jag hade fart i benen och passade på att utnyttja det. Innan jag sprang hem så stannade jag till vid utegymmet och gjorde några övningar för magen och explosiviteten. Rickard sprang några varv i sitt tempo och när vi var klara sprang vi hem. Det blev ett riktigt bra pass. 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Löpning och styrka

    1. Ja, jag blir så glad de dagar jag har den känslan. Jag har bra kondition men vissa dagar är det jobbigt att bara springa en kilometer. Dagsformen är så viktig.

Lämna ett svar

%d