Om jag inte hette Hanna skulle jag heta: Therese

Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag: Jag hade bytt med Angelina Jolie.

Om jag bara fick lyssna på en låt resten av livet skulle jag: Lyssna på river flows in you med yurima. Samuel är en hejare på att spela den låten på piano. 

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag: Ett alltialloplagg som fungerar oavsett om det är en fin middag, vardag, hemmahäng eller träning.

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag: Uppleva första mötet med barnen. När de kom upp på mitt bröst alldeles nya och skrynkliga.

Om jag fick ändra en sak med mitt utseende skulle jag: Jag vill ha tjockare hår.

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag: Ett jobb där jag får jobba med jag älskar allra mest. Pilates såklart.

Om jag hade en superkraft skulle det vara: Att kunna flyga. Hur häftigt skulle det inte vara att se jorden från ovan

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag: Visbys innerstad. Lätt alltså. Tänk att få  uppleva Gotlands fantastiska natur varje dag!

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag: Kyckling med tomatpesto. Det blev verkligen hur gott som helst.

Listan har jag snott från Ljuva Julia.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  Jag vill oxå kunna flyga!!

 2. avatar

  Super kul att läsa 🙂

 3. avatar

  kul lista

 4. avatar

  Kul läsning 😀

 5. avatar

  Vilken kul lista! 😀

 6. avatar

  Ja, tänk att kunna flyga! Vilken känsla.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: