Gårdagens mellanmål i solen. Nektariner, honungsmelon, vaniljkvarg och så jordnötter som topping.
Godmorgon söndag! Idag tog jag lång sovmorgon då jag och Rickard satt och tittade på Sagan om ringen. Jag har varit sugen på att se den hur länge som helst och igår fick jag med han på det tåget. Nu vill jag se fortsättningen såklart.

Lek och bus, för det mesta tillsammans och utan bråk.
Jag visste inte att solrosor kunde sprida sig. Grannen har solrosor i sin trädgård och jag vet inte om mina kommer från dem eller om fröna kommit med vinden. Kul är det iallafall att tre stycken vackra blommor.
Om en timme lite drygt så åker jag iväg till Norrköping för att döma match. Jag hoppas på en bra match med högt tempo och tuffa situationer.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Mysiga bilder!

  2. avatar

    solroser är så fina =)
    ha en fortsätt bra dag
    kramiz

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: