Igår var jag hemma först vid halv elva. Jag åkte tidigt till jobbet vid sju. Det blev ingen mjukstart där direkt. Vi gick en man kort…  Direkt efter jobbet möttes vi upp hos Rickards pappa som ville bjuda på smörgåstårta eftersom han fyllde år. Efter ett par timmar där så åkte jag för att hämta upp domarkollegor. Det är byggen överrallt i stan så vid samma gatukorsning satt jag fast i en kvart. I tid på arenan var vi som tur var ändå. Det var en helt okej kväll.
Idag börjar jag jobba vid två och solen skiner. Barnen vill till badet och den här veckan är lite sista chansen. Badet stänger helt på söndag. Det kan jag tycka är lite tidigt. Augusti ut tycker jag att det kan vara öppet. Kanske inte hela dagen men iallafall på eftermiddagen/kvällen. 
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

 1. avatar

  åh det där ser smarrigt ut!
  Tidigt de stänger, här brukar de ha öppet augusti ut, men när skolan börjat, kvällar och helger 🙂
  Det känns så tråkigt fler råkat ut för samma som vi, men skönt och vet jag inte överreagerar iaf. Jag hoppas vi kan ha en bra dialog imorgon!

  1. avatar

   De kommer visst ha extra öppet upptäckte jag häromdagen när vi gick dit.

 2. avatar

  Mums!

  1. avatar

   Hur gott som helst!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: