Här har vi varit förut, vid Alvastra klosterruin men det finns alltid något nytt att upptäcka. Lagom till vi kom hit blev det en strålande vacker dag. Varmt och härligt och jag hade ingen lust alls att avsluta utflykten här och åka hem. Efter besöket blev det ett besök på en pizzeria i Hästholmen.
Jag kunde inte låta bli att fota den här trion som fotade i lavendelträdgården. Jag ville ta samma typ av bilder men jag åkte dit i träningskläder och det blir inte riktigt samma känsla, hehe.
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Så himla fint! 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: