Jag startade den här annandag jul med att köra ett hårt HIIT-pass. Passet är bara 25 minuter men det tar verkligen. Skönt att ha dagens pass avklarat tidigt på morgonen. Då har jag resten av dagen sedan. Vi har varit på stan en sväng. Barnen har fått handla lite för sina julklappspengar. När vi kom hem satt vi i soffan och åt pizza och godis.
Bilden är från igårkväll och inte relaterat till det här inlägget.
Jag måste bara berätta förresten. I förra veckan sprang jag en runda innan tåget gick hem. Inget konstigt med det. Dock så märkte jag när jag kom hem att jag hade haft byxorna på mig ut och in. Jag kan bara skratta åt det så här i efterhand. Det påmminer mig om när jag var gravid med Ida och gjorde samma sak. Fast då tog jag inget tåg utan promenerade till jobbet och upptäckte det när jag kommit halvvägs till jobbet.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: