29 november 2023

En månad med pendeln

Imorgon är det en månad sedan jag började pendla till jobbet. Jag har alltid varit skeptisk till att pendla med tåget och har tyckt att det är så mycket smidigare med bil. Fördelarna är dock många.
– Jag gör en insats för miljön när jag låter bilen stå.
– Jag får vardagsmotion. Varje pass blir det sex kilometer extra utöver det jag går på jobbet och under träningspassen.
– Jag är generellt piggare när jag kommer till jobbet än när jag tar bilen. Jag skriver generellt för det beror också på hur natten har varit och hur mitt liv ser ut i övrigt. Jag är säker på att jag hade varit ännu tröttare utan all den här extra motionen.
– Jag får frisk luft.
– Om jag tar en omväg till resecentrum så är träningspasset redan avklarat när jag kommer hem och jag behöver inte hitta motivation till att ge mig ut igen. Som idag rejsade jag fem kilometer och det blev ett riktigt bra pass. Jag känner att alla promenader ger en hel del också för löpningen. Det är inget mystempo jag promenerar i direkt.
Det finns dock en nackdel och det är att när jag slutar åtta eller nio på kvällen så går tågen kvart över eller kvart i. Det blir till att springa fort för att hinna med kvart över-tåget…. Men egentligen är inte det här heller en nackdel. Det blir ett bra tempopass istället, haha. Ett smidigt sätt att få in mitt hatpass…. 🙂

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “En månad med pendeln

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: