Gissa om jag njöt av att promenera till jobbet idag. Tåget gick tidigt så jag tog vägen vid Stångån, fotade lite och blev alldeles prillig av att känna solen mot ansiktet. När jag kom fram till jobbet så gick solen precis ner bakom husen så jag hade verkligen tur med vädret idag. I lurarna hade jag min springlista som jag bloggade om häromdagen och den blev verkligen perfekt för mig.
Älskar för övrigt att jag har tre ungefär lika långa promenadstråk att välja mellan när jag ska till jobbet. Vägen vid stångån vågar jag dock inte ta tidigt på morgonen eller sent på kvällen när det är mörkt. Samtidigt hatar jag att jag begränsar mig själv på det sättet.
Ja, nu pladdrar jag iväg lite. Till jobbet kom jag på ett strålande glatt humör och kvällen sprang förbi snabbt. Nu sitter jag i soffan och ska nalla lite godis och samtidigt titta på Die Hard. Romantiskt värre, hihi. Har du haft en bra dag?
 
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    God jul på dig. 🙂
    Tack för att du har sån himla bra blogg.

  2. avatar

    Underbart att ha gång- avstånd till jobbet! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: