Jag vill egentligen inte se mina misstag som just misslyckanden men en situation där jag verkligen gjort ett platt fall var när jag åkte ner till Halmstad för att gå steg 2 i fotboll. Jag var verkligen inte redo för det men ivrig som jag var så åkte jag ner ändå. Jag tänker dock att de här misstagen som görs gör oss till bättre människor. Får oss att utvecklas och lära oss. Utan mina misstag hade jag inte varit den jag är idag och inte haft de erfarenheter jag har. Med livserfarenhet är det lättare att leda barnen och ge råd. Givetvis måste barnen få göra sina egna misstag men vissa saker vill man som förälder inte att barnen ska göra. Jag tänker att alla erfarenheter inte är bra erfarenheter. Vissa saker kan man klara sig utan.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    det är så här jag lever på aktivitet nersäting och har det till jag blir 30 sen måste jag söka soc
    och min kille blir anstäld näste år och får mycket pengar och om det så vi gifter oss så är killen försökings pliktig för han får mer pengar så om jag söker soc så måste vi skilja oss och inte bo tillsamans

  2. avatar

    Visst är det så :). Misslyckanden kan man lära sig av 🙂

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: